Jump to content

enml

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

enml's Achievements

0

Reputation

  1. enml

    Bilder av 211

    Den jeg bruker for tiden. 2004 220CDI.
  2. Kjøpte bilen i vår. Selger sa det ikke var med CD, slik at jeg måtte kjøpe meg en. CD ble kjøpt, men CD spiller for NAVI i bagasjen ville ikke ta imot. Trykket på eject og det kom ut en CD. Forsøkte så med den nye (som nå gikk inn) men NAVI hevder hardnakket at jeg ikke har satt inn noen (hjelper ikke å kjefte på den heller). Prøvde så med den som var der igjen, men med akkurat samme resultat. Hører at spilleren jobber slik den skal. Kan det være at spilleren er full av sot, slik at den ikke leser CD platen? Får heller ikke koplet opp noen Bluetooth enheter til command. Den finner alle enheter i nærheten, men selv om jeg har koden, som for eksempel til min iPhone, så vil den ikke kople seg opp. Er det noen kode på command enheten jeg må legge inn? (Stor command, om det har noen betydning)
  3. Ja, der finner du Arthur Bechtel som setter i stand MB av alle årganger. De fleste bilene hans er til salgs. Også andre bilforhandlere der, som for eksempel en McLaren butikk.
  4. Hei! Ny her på forumet. Tenkte å bidra med noen bilder. Var på en cruse- runde i Europa i sommer. Her er en bildeserie fra MB museet i Stuttgart og fra hotellet vi bodde på, V8 Hotell ved Motor World. Hotellet kan absolutt anbefales. Stappe fullt av MB i alle aldre. Alle dønn strøkne. Et av rommene har også en MB du kan sove i... Fra hotellet:
×
×
  • Create New...