Jump to content

petterw

Members
  • Posts

    793
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by petterw

  1. Gled deg! Kjempefornøyd med w221 jeg handla i februar 😎
  2. Kan ikke hatt mye driftsstans, med den kmstanden der på så kort tid.
  3. Ble nye dekk rundtom idag, da dekksiden på venstrebak mistet formen helt.. Generelt slitt resten av dekkene også, så ble nye hele veien. Må bare få tatt en 4hjulskontroll snart nå..
  4. Lite nytt som skjer her i gården. Tok en liten harrytur over grensa til Storlien forrige uke, og fikk den for første gang under liter'n på mila. Ble vell 9.5L/100km på en strekning over 180km. Ellers må jeg vell få prøvd å tatt en hjulstillingskontroll etterhvert, da spissinga forran ikke er helt som den skal være. :lol:
  5. Ble nye hjul i helga, og litt mere senk 20x10.5j ET30 med 245/30/20
  6. Takk! Bruker begge dele. Er senket 32mm med module, + stag fremme. Mulig jeg monterer stag bak også visst det blir nye hjul etterhvert. Men med dagens setup så syns jeg det er perfekt nå ?? Nei, hadde ikke tenkt det foreløpig.
  7. Listene på 3/4 dører har falt av.. Vet ikke hvorfor de sitter så dårlig.. Så må få festet de nye ordentlig
  8. De er tydeligvis ikke kobla opp som DRL. Så funker som vanlig tåkelys
  9. Noen få bilder... Mangler ei chromelisy som datt av men..
  10. Ja, alt for lite lyd.. Men det blir det gjort noe med etterhvert
  11. Takk! Selger importerer S-klassene fra Japan, og har hatt inn 2-3 like biler de siste mnd. Så tror kanskje nogenlunde samme annonse har blitt brukt på de. Men skal ikke si for sikkert. Noe dyrere enn de andre som ligger ut har den også vært. Men mtp. full facelift og AMG-kit mener jeg det er verdt litt mere enn en orginal gubbe-S ?? Teknisk og utseendemessig var det ingenting å klage på
  12. Montert selv? Hvordan syns du den funker? Hvordan gjorde du det med kontrollpanelet i dashen og orginale valgmulighetene i Comanden?
  13. Hvilken spiller er dette? Så meget bra ut! Er ikke Bluetooth i min heller, så treger en løsning på dette
  14. Sendestag til disse, er det 2 forran og 1 bak?
  15. Noen som har no formening om va AMG-hjula kan være verdt? 20x8.5j & 20x9.5j Nye dekk av merket Dunlop. 255/35/20 & 275/30/20 Usikker på hvilken bil de egentlig hører til, men tror de er fra W222
  16. Takk, godt fornøyd sålangt!
  17. Da ble det en benz på gården igjen! Kjøpte meg en BMW F11 som bruksbil for 1år siden ca, og solgte min R129 i sommer grunnet kjøp av motorsykkel.. Så har vært uten Benz i 7mnd nå, så var på tide med ei stjerne igjen Valget falt på en 06 S500L, men full facelift og 63AMG-optikk. Bilen er Japan-import, og er så godt som strøken. Km.standen er også forholdsvis beskjeden, på 85.000km. Ikke noen voldsomme planer med bilen, da den egentlig er så nær perfekt jeg mener du kan få det. Men litt senk og litt mere lyd må vell til..
  18. Du som handla den ja.. Var i samtaler med de om å bytte inn F11’n min mot den 👌🏽👌🏽 Mye bil for pengene der tror jeg 👌🏽
  19. https://www.finn.no/119301203
×
×
  • Create New...