Jump to content

Svenmast

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Svenmast's Achievements

0

Reputation

  1. Hei. Har noen en ide hva dette kan være? Har en Mb Vito 115 cdi 2008 mod, laddelampen lyser i bilen, jeg bestilte ny dynamo, har montert den og når jeg måler på dynamo og batteri så ladder den med 14,6V men laddelampe kommer opp.
  2. Problem løst sikkring var gått, har satt på ny og bilen fungere.
  3. Ok skal sjekke om det er strøm på det på pinne 30. E
  4. Har prøvd og tvangskjøre rele med får ikke noe strøm til kompressor, noen som vet om det ligger en skjult sikkring noen plasser ?
  5. Har sjekket staget bak og den ser ut som den er hel og fin, har tatt opp ledningen fra kompressor og helt til sikkringsboks, tatt bort tape og dem er ikke skadet eller gått av. Men når jeg måler strøm på desse kontaktene så for jeg ikke noe utslag, regne med at det skal være 12 v på den store kontakten i allefall. Er det noen som vet hvor rele eller sikkring til kompressor ligger ? Evt ett koblingsjema til kompressoren?
  6. Ok da har jeg mye og se på imorgen veldig bra forum dette, ser ut som det er mange som kan mye om disse bilene
  7. Ok takk for info skal sjekke det
  8. Hei noen som vet hvor jeg får kjøpt rimelig eksospotte til MB 240e 4 matic 2004 mod?
  9. Bor i nord Troms ( kvænangen ) var og så på sånn diagnose avleser på nette til en 1000kr vet ikke hvor mye dem tar, eller må man til merkeverkste for og finne ut av dette?
  10. Hei jeg har en Mb e240 4 matic (s211) 2004 mod. Har plages med at bilen siger ned bak ettter at den har slått i ro noen timer for ca 1 år siden, hadde bilen på verksed og dem fant at begge luftbelgende bak måtte skiftes. Dette ble gjort og bilen har fungert greit i ca 1 år. Men plutselig enn morgen så vill ikke bilen heve seg bak mere, ikke hører jeg kompressor går heller. Har se på nette fram og tilbake hvor sikringen ligger med har ikke fått noe helt konkret svar på dette, når jeg måler volt med pumpen så kommer det ikke strøm til den. Har prøv og sette 12v på den og da går den. Noen som har vært bort i en sånn feil? Holder på og leie meg gal snart. Den kommer feilmelding i bilen av den er for lav bak. Er kun luftbelger bak.
×
×
  • Create New...