Jump to content

Tor Didriksen

Betalende medlem
  • Posts

    356
  • Joined

  • Last visited

About Tor Didriksen

  • Birthday 04/21/1952

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tor Didriksen's Achievements

0

Reputation

  1. Noen som vet hvor reelt til vindusviskerne sitter på WDB9061551N339030 ? Eventuelt styreenheten !
  2. Hei ! Har en MB S320 CDI 2003 modell som jeg mener å ha funnet ut har hydraulisk åpning av koffertlokk. Men den siste tiden har det fjusket på den måten at det har løst ut, men ikke gått opp. Har måttet hjulpet til med handen for at det skal åpne seg. Så jeg lurer på om det går og sjekke om det er nok olje på tanken (er vel ikke en tanke i rette forstand, men en liten plastkopp med en slangeklemme rundt som sitter på pumpen, tror jeg) og om det i det hele tatt lar seg gjør. Gjennom årene har denne koppen blitt så svart innvendig at det ikke synes gjennom den om der er olje eller ikke, slik som jeg har sette på nye der rød hud.olje synes. Takker på forhand ! Mvh Tor Didriksen
  3. Ønsker å kjøpe utvendige bagasjeluken åpnings knapp til min MB S320 CDI 2003 mod. Delenummer: A 220 750 10 93
  4. Ja vet at det er å skaffe ny alle stagene, men tenkte jeg skulle slippe det. Sa caster stag, men mente camber stag. Vist jeg bytter bare disse (høyre og venstre), får verkstedet problemer med å få rette vinkler da må tro ?
  5. Hei ! Er ute etter gode forslag hva som er best/mulig å gjøre da jeg har fått en liten slakke i casterstaget bak som jeg kjøpte hos MB Arts, USA i 2015 til min S320CDI 2003 mod. Dem svarer ikke på mail for å eventuelt å få kjøpt reservedeler, så jeg regner med at dem ikke eksisterer lenger. (finner ikke tlf nr eller adresse til dem heller) Tenkte jeg skulle slippe å kjøpe alt nytt i bakvognen.
  6. Hei ! Noe som kan hjelpe meg med del.nr på bagasjelukeåpner til ch.nr: 2200251A345294 ?
  7. Noen som vet hvor styreenheten sitter og delenummer ?
  8. Nå har verkstedet skiftet begge fjærbein bak og ventilblokka, men det samme er det samme. Den siger bak på høyre side mest, litt på venstre side også nå etter skifte av fjærbein. Av og til kan den heve seg når man starter den og andre ganger ikke, sier verksted.(verksted har sjekket lekkasje på bein og ventilblokk etter bytte, alt okay) Vist dem fikk den opp skulle dem sette små sveisetenger på slangene (som går bak) å blinde dem, for å se om den holdt seg oppe. Har lest her på forumet og funnet noen med ca samme problem, men ikke noe om hva dem kom frem til og svar. Noen antydet lekkasje på tanken (ekstra lufttank), men kom ikke opp med noe problemløser eller om det var problemet. En annen tanke jeg har er : sitter det SAM (styreenhet) noe sted som styrer dette Airmatic systemet. Hvor sitter den og kan den si til ventilblokka at den ska slippe ut luft (eller slipper den ut luft noe annet sted i forhold til last i bilen) Finnes sikkert noen slike på eBay som man kunne ha prøvd for en billig peng (ingen ting skal være uprøvd)
  9. Var ute i går og startet webastoen for å få litt varme i bilen før jeg ringte etter bil berger for å få den på verksted, etter en halv times tid gikk jeg ut for å se hvordan det stod til. Batteriet hadde samtidig stått på lading over natten. Da hadde bilen hevet seg til det normale - forstå det den som kan !!!!!!!!!!!!!!! Tok en kort prøvetur, men alt syntes å være normalt.
  10. Hei ! Fikk beskjed hos merkeforhandler at høyre fjærbein bak var det lekkasje på. Kjøpte nye fjærbein begge sider bak og fikk montert, men ikke hos merkeforhandler. Men bilen siger ennå på høyre side bak og nå nekter den å komme opp. Kompressoren går bare i ca 30 sek, så stopper den. Er det rett ? Tenkte på om det var noe innebygd i den som reagerer vist lekkasjen er blitt for stor ( vist det er lekkasje et annet sted.)? Noen som har gode ideer/vært borti noe slikt eller andre innspill ?
  11. Takker ! Bestilte Arnot hos airsuspension.no, billigste av kvalitet som jeg har fått oppgitt.
  12. Hei ! Noen som kan hjelpe meg med delenummer på fjærbein bak på WDB 2200251A345294 og eventuelt hvor det lønner seg å handle angående pris/kvalitet ?
×
×
  • Create New...