Jump to content

Jørgen F.J

Betalende medlem
  • Posts

    2,526
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jørgen F.J

  1. Endelig! Her kommer det jeg har ventet på! https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=165609114 Etter å ha lett etter brukte i 2 år, som kunne vært i nærhetn så fikk jeg tips om at de skulle begynne å produsere disse igjen på uviss dato. ser ut for det skjer NÅ!
  2. Hei. Er det tilfeldigvis noen her inne som sitter med Larzon felger som ikke er i bruk ? Er ute etter Larzon Classic med ET 35, for å ha på c124 med amg styling.
  3. Skal vurdere dette ?. Må sannsynelig vis bruke boltene for grenrørene da boltene for toppdekkslet er stortsett over kablene. Vil de gå med syrefastplate? Eller er det best med tynt blikk? Har ingen lokale firmaer for noe som helst, så her er vi kun selvhjulpen ?
  4. Takker for tips. Må se det litt ann. Ser ut for det var noe trangere på din enn min. Er bedre avstand enn bilde viser, også tåler kansje rene kablene mere enn plast strømpen du hae utpå dine?
  5. Etter laaang tid med spekkulering er endelig eksosombyggingen startet. De er nå begynt og produsere grenrør til M103 også. Tidligere var det kun å finne til M104. Nytt lakker toppdekksel gjorde det hele litt mer fresh. Har en vask av motor rom igjen, samt lime på noe varmeisolerende matter nermest eksos.
  6. Takk for det begge to ? Mener det var høsten 2016 den ble hellakkert.
  7. Uten at jeg har verken erfaring eller hatt slik bil, så har jeg bare hørt mye om disse belgene ryker. Hadde jeg vært deg, hadde jeg skiftet begge, da det sikkert er tidsspørsmål før neste ryker ?
  8. Det stemmer, har slike foringer i broa. Har aldri skiftet dem selv, så om de er orginal eller ikke vet jeg ikke. Men er iallefall på langt nær nok..., må enda en den "inn" nede eller "ut" oppe.
  9. Sånn fysisk passer den bortsett fra brankettene bak ikke er der. Men etter mitt syn passer ikke gen 1 seg så godt på facelift da den er noe mer firkantig ennj gen 2 og 3.
  10. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=134717070, Tungsolgte biler, andre gang den ligger på finn og ikke spppas som en melding om den. Muligens litt høy pris, nå har den stått en år ubrukt, å står den til januar, så må den vel på ny eukontroll. ikke brukt siden sist eukontroll.
  11. Simmering skiftet, var heldigvis enkel operasjon, øvrste del av dekkslet løsnet uten å plukke bort noe mer =)
  12. Det er bare amg kopi ja. Litt usekker på om jeg har den enda, flere år siden den ble kjøpt og lagt til side, for å kjøpe ny Men det er gen 1, som passer best til prelift, som min coupe er, men ble vist gen 2 eller 3 på den.
  13. jeg har kjøpt ett helt stylingkit fra latvia, det er laget i glassfiber med dårlig passform, men med litt jobb og en del skiver så fungerer det =) vær ops på om du kjøper kopi, så må det være støpt branketter på innsiden for feste mot fanger osv. kjøpte en uten, og den er ubrukelig da det er mye jobb og støpe til selv. Ebay er tingen for slikt. Denne har slike branketter f.eks: https://www.ebay.com/itm/Mercedes-Benz-W124-AMG-3-Style-Full-Front-Bumper-Spoiler-For-Coupe-Saloon-Estate/201526999639?hash=item2eebf1fa57:g:UKgAAOSwjDZYkc04
  14. Se der ja, den prisen begynner og ligne noe. Ser også at flenstad tekniske har slike. de selger også foringene jeg trenger til en ¨overhaling¨ under bilen
  15. Hehe, skal sjekke det opp. Olaf, de var på bilen, å ser ikke ut for å ha vært skiftet. Mulgens det var bare skivene på utsiden som hullet ikke var i senter på. Var værtfall slik at man kunne vri den så det flyttet seg litt.
  16. De liker å blandet seg inn der dem ikke hører hjemme Vet ikke hva du mener med justerbare foringer, men har slikt orignalt på min, men får ikke rettet opp nok. Nå er da min senket mer enn sportline.
  17. Etter forklaringen høres det litt ut som samme som min. Min har litt gnisselyd fra vindusheis i ene døren bak. strammet til skruene en gang tidligere, da ble det stilt ett års tid.
  18. Heisann. Muligens feil avdeling på forumet dette, men lurer på om noen vet hvor man får tak i camberstag bak til en C124, slik at bakhjulene kan få normal vinkel igjen. Anntar dette ikke er noe statens vegvesen liker, men skal prøve meg =)
  19. Om det er hastighetsavhengig, så høres det mest ut som noe ute, kansje mot noe som går rundt? Er det stål/blikk lyd? slik som bremseskold kan lage ?
  20. https://www.biltema.no/bil---mc/bildeler/chassisdeler/fjaring/spiralfjarer/fjarspenner-2000020865 dette er tarsjen som brukes. Mener den var litt følsom på å måtte få platene så langt fra hverandre som mulig, for å kunne klemme langt nok inn for å få ut fjæra. men det gikk på ett vis.
  21. Hei godtfolk! Er det noen som fort og enkelt kunne hjulpet meg å finne delenr på simmeringen som sitter bak fordeler på en M103 motor. Regnr til bilen det er snakk om: yz81031. Får ikke min EPC til å fungere, står jeg må utvide tilgangen (betale) men kommer ikke lengre enn at jeg skal bekrefte noe og gå videre.
×
×
  • Create New...