Jump to content

thorob

Betalende medlem
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

thorob's Achievements

0

Reputation

  1. Hallo MB-folk. Noen som vet hvordan bytte pære for skiltlys på en st.vogn. C200 2008-mod. Er det bare å skru ut de to torx-skruene og ta bort den svart lange dekklista. Har prøvd, men lista sitter litt fast.
  2. Etter siste EU-kontroll virker ikke automatisk dørlåsing som tidligere, låste da ved ca. 15 km/t. Vet noen om det er mulig å taste seg inn i systemet og fikse saken der. Og hvordan kommer en seg inn.
  3. Diagnose utført på lokalt Mekonomen verksted, MekoDiagnostic. Feilkoder: DTC 923A23 er sensor 10. DTC 922B23 er sensor 7.
  4. Hallo der. Noen som vet hvordan parkeringssensorene er nummerert. Har foretatt diagnose som sier at sensor 7 og 10 er kaputt. Men hvilke er det. W204 T 2008.
  5. Dørtrekket på innsiden er demontert. Ser der enda to skruer som må løsnes for å ta bort den utvendige lista. Skruene sitter bakunder viskermotoren, så den må demonteres først. Og da må jo viskerarmen utvendig taes av. Men den sitter dønn, et MB-verksted prøvde å fjerne den med avtrekker, men ga opp. De sa jeg måtte skjære bort den del av armen som er montert på akslingen. Så der står saken, på vent.....
  6. Det ene glasset til skiltlyset bakdør er lealaust, antakelig i en vaskehall. Har prøvd å demontere den smale lista som holder pærehoderne med å skru løs de to skruene jeg ser, se bilde. Men lista sitter fast, er det bare å benne den løs fra sine plastklips. Eller må flere ting løsnes før lista kan taes bort. Noen som vet/har gjort dette.
  7. Da takker jeg Toalmar så mye, godt å få vite.
  8. Tenkte å bytte ut de to skiltlyspærene med led-pærer type W5W. En del jobb å demontere/montere innertrekket på bakdøra når en pære ryker. Men noen som vet om min W204 fra 2008 har cambus ? (hva nå dette måtte være).
  9. Takker for svar. Går for den med kretskort i viskerboksen. Får prøve å fjerne deksel bak der.
  10. Bakviskeren på min c200 stasjonsvogn W204 er blitt hel vill. Den starter og stopper helt av seg selv, uten videre og med hendelbrtyer slått av. Kjørte nettopp en tur på en times tid, og i nærmere halve turen gikk viskeren vilt, helt uten noe mønster. Noen som har opplevd noe lignende. Hvor kan feilen ligge. thor
  11. Har opplevd et par ganger nå at bilen rykker, pumper, Dette kort tid etter oppstart nå om dagen i kulden. Turtellerviseren går litt rykkevis opp og ned og bilen rykker litt. Men dette gir seg etter ca. 20 sek. Noen som har opplevd noe liknende. mvh thor
  12. Noen der ute i verden som kan gi meg tips om justering av vindusspylerne. Spyleren lengst til venstre treffer frontruta litt lavt. C200 08. Da jeg skulle justere dysa med konas synål, ble jeg møtt av dette bilde. thorob
  13. Til dere som har greie på slikt. På de fleste nyere biler skrår bakhjulene ut nederst. Men hvorfor slites ikke dekkene tilsvarende skeivt ?
  14. Forhandler sier nå at delnr. er 1402700606. Dette ser ut til å være en litt stor mekanisk del med noe styreelektronikk ut fra bildene på nettet. Noen som vet hvor denne delen sitter. Men jeg vet dessverre ikke hvilken type automat min bil har, betegnelese eller modellnummer. Skal oppsøke forhandler for å skaffe mer info. Takk for all hjelp hittil.
  15. Hei trondhla. Er ikke sikker på hvilket kort dette gjelder. Forhandler kaller det "styreenhet". Om dette er styreenhet for hele bilen, eller bare styreenhet for girkassa, vet jeg ikke. De skriver "Korttest. utføres - konstatert feil på styreenhet". Delen er i hvert fall kostbar.
×
×
  • Create New...