Jump to content

mercedes250

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

mercedes250's Achievements

0

Reputation

  1. Er det noen som har forslag til og få bedre lyd i c180 sedan , w202 bensin ,? Er vanskelig og få bass i bilen virker det som, noen forslag?
  2. Hei, jeg finner ikke noe pollen/kupefilter i min 1995 mod c180 sedan bensin , har tatt av plata på passasjersiden og sett etter men det er ikke likt som i youtube videoene , kan det være at bilen ikke har slikt filter? Det kommer opp når jeg søker på regstreriringsnummeret hos diverse bilsider. Men hadde vært fint om noen hadde ett bilde som viser hvor det er lokalisert.
  3. Er det en vanlig feil at speedometernåla bruker og være treig med og komme igang? Har ikke noe i mot det selv men det vil jo ikke gå gjennom eu kontroll. Bilen det gjelder er en 1994 modell c180 sedan 1,8l bensin 122 hk. Og passer speedometer fra de senere modellene i w202 som f.eks en 1996 mod ? Altså vil det virke? Er vel mange deler som ikke passer på hverandre selv om de er w202 og bensin?
  4. Ønsker og kjøpe venstre side frontlyktglass eller komplett lykt til c180 w202, 1994 modell, sedan, bensin. Det som står på er Valeo lykt. Viktig at dette passer. Noen som har ?
  5. Hei, har en 1994 mod c180 , sedan, bensin med en sprikk i venstre hovedlyktglass (lykte produsent Valeo) så trenger derfor ett nytt lykteglass eller hele lykta hvis det blir rimeligere eller samme pris. Dette er ikke så lett og få tak i da det virker som det er mye forskjeller ute og går? Kjøpte ei lykt fra en privat og det var også fra en sedan c180 med valeo stod det på glasset. Men lykta passet ikke litt engang, verken med skrufester eller karosseriet. Lykta var mindre i størrelse osv. Så er det forskjell på 1994 modeller eller er det samme lykt opptil 1997 eller hvordan? Er det noen som har ett venstre hovedlyktglass eller hovedlykt og selge? Eller vet noen linker? Har prøvd og hørt med frontlykter.no som selger uoriginale lykteglass til 300 kr men ikke fått svar derfra så de passer vel neppe.
×
×
  • Create New...