Jump to content

AL220cdi

Members
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by AL220cdi

  1. Takk for svar. Endte med LMK forsikring på meg også.
  2. Høres rimelig ut! Jeg betaler nå 1800 kr hos Gjensidige for kun ansvarsforsikring, og syns vel igrunn det er litt drøyt i og med at bilen står i garasje store deler av året. Kan man få LMK forsikring ved å være medlem i MB-entusiastklubben?
  3. Hei! Har en 1990mod 190E 2.0 som nylig ble veteran! Er derfor interessert i å høre hva folk betaler for forsikring på slike biler og eventuelt erfaring med hvilket selskap som er billigst. På forhånd takk for svar.
  4. Hvor står den, og hvilken pris har du tenkt deg for den?
  5. Hei! Er det noen som veit om det går å få tak i komplette sett med slager til kjølesystemet på 190E? Eller må de kjøpes hver for seg ?
  6. Skjønner tanken! Bare litt nysgjerrig på om det ble stor forskjell på kjøreegenskapene, eller om det virker ganske likt?
  7. Hei! Ser at jeg etterhvert må bytte ut luftbelgene på min S211, men så kom jeg over dette kittet: https://maxair.no/produkt/mercedes-benz/e-class/w211-02-09/w211-wagon-wrear-leveling-only-wo-ads/luftkompressor-tilbehor-329/arnott-coil-kit-bak-mercedes-benz-e-klasse-w211/ Prøvde å søke litt rundt, men fant generelt lite erfaringer om dette. Er dette noe å satse på, eller er det bedre å sette på nye belger ? Er det noen her som har testet ut dette, eller som eventuelt har en formening om hvordan det fungerer er jeg veldig interessert i å høre litt om dette.
  8. Viste seg faktisk å være noe trøbbel med bensinpumpa jeg hadde byttet til også! Fikk tak i en fra en E230 W124, og nå starter den lett som bare det igjen !
  9. Veit du om det går ann å måle på vanntempføler om den er defekt?
  10. Hei! For en måneds tid siden fikk jeg plutselig problem med kaldstarten på min 190E. Må kinne veldig lenge før den starter, men når den først får start går den som normalt! (på startgass starter den forholdsvis enkelt) Stopper jeg den igjen, går det greit å starte den innen et kvarters tid, men venter jeg lenger er det samme problem. Trur jo selv at jeg snart har prøvd det meste, men får prøve her å se om det finnes noen flere gode forslag! Det jeg har prøvd er: - Bytte bensinfilter - Bytte bensinpumpe - Bytta bensinpumperelè - Bytta OVP Relè - Testa kaldstart dysa - Nye Plugger - Sjekka fordelerlokk - Ser heller ingen tydelige lekkasjer. Finnes det noe erfaring med dette, vil jeg gjerne ha noen tips!
  11. Hei! Har en 2004 modell Mercedes Benz E270 cdi Avantgarde stasjonsvogn jeg vurderer og selge grunnet overgang til nyere E- klasse! Bilen har gått ca. 332000 km og er i generelt god stand. Farge: CUBANITE SILVER Sort Delskinn interiør Automat Utstyr som bla. Command Navigasjon, parksensorer, tilhengerfeste+++ EU OK til 30.11.2018 Ble byttet Motorolje, oljefilter, luftfilter, diselfilter, og kupèfilter på 330000 Bilen går godt og girer fint, utrolig god bil å kjøre! Gode sommer og vinterdekk (pigg) Kjente feil: Bilen har en tendens til og sige ned litt på høyre side dersom den blir stående over natten i minusgrader. Men går tilbake til normal høyde så fort den blir startet opp! (mistenker lekkasje i en luftbelg eller et luftrør) Har ikke skjedd ved varmegrader. Viskermotor til bakruten har sluttet og fungere. Mangler cd til navigasjon. Noe kosmetiske småskader finnes selvfølgelig på en så gammel bil. Usikker på hva slags pris jeg kan forvente, så er interessert i seriøse bud! Bilen står i Øygardsgrend i Buskerud Ta kontakt for mer informasjon! Flere nye bilder kommer!
  12. Hei! det hadde jeg glemt ja! Bor i Buskerud, men stort sett hele Østlandet er aktuelt dersom prisen er rett!
  13. Hei! Har en Mercedes E 270cdi 211 med luftfjæring bak (ikke airmatic). Denne har begynt å sige ned på høyresiden når det er kaldt ute, så mistenker at det kan være hull i luftbelg. Er det noen som har noe erfaring med firmaer som er litt drevende på dette, som kan diagnostisere hva som er feil, og eventuelt bytte delene til en fornuftig pris?
  14. Hei! Er det noen som vet hvilken farge det skal være på frostvæska på en 04Mod S211 270Cdi? Takker for svar!
  15. Hei! Ønsker å kjøpe en komplett sylindertopp med kam, ventiler og ventilløftere. Skal passe en 190E 2.0 bensin, men her passer det vel også fra andre modeller. Ta kontakt dersom du har noe liggende!
  16. Ja akkuratt! Veit du hva navnet på noen av disse firmaene?
  17. Hei! Ønsker å kjøpe rustfrie framskjermer til 190E! Finnes det noen plass der det blir solgt nye slike ? Eventuelt noen som har rustfrie liggende? Bilen er forøvrig en 1990mod! Ta kontakt dersom du vet om noe!
  18. Nei riktig! Er det isåfall radiator som må byttes da?
  19. Hei! Har plutselig begynt å merke at det har kommet olje i frostvæsken på min mercedes 190E. Jeg har forsøkt å bytte ut frostvæsken, men det kommer tilbake. Det er ikke tegn til vann i oljen. Bilen har også en tendens til å gå varm på tomgang, selv ved 15 minus grader. Det virker også som den "spytter" ut litt olje/frostvæske fra ekspansjonstanken under kjøring! (trykk?) Det første som slår meg er topppakning, ser det svetter ut litt olje der. eventuelt sprekt topp men tenkte å forhøre meg litt før jeg starter på no reprasjon, Bilen er en 1990 mod !90E 2.0 Bensin Automat Takker for svar!
  20. Åja, akkurat! Da må jeg vel høre etter ny hattehylle istedenfor Takk for hjelpen!
  21. Hei! Jeg ønsker å kjøpe ny hattehylle i 190E, da den andre mangler lokket. Interiørfargen er blå. Ta kontakt dersom du har denne liggende
  22. Hei! Ønsker å få kjøpt meg en bil så fort som mulig! Krav: - Mercedes (helst E-klasse eller 190) - EU- Godkjent minst 1år - Ikke så alt for mye rust - Pris ikke over 30.000,- - Grei å starte vinterstid - Godt varmeapparat Ta kontakt dersom du har noe å selge!
  23. Har fått opp feilmeliding på min C220 cdi w203 på ABS, ESP og BAS. Har hatt bilen inn på et lokalt verksted, og fått opp feilkode c1000 som visstnok skal være styreenheten til ABS osv.. Kjøpte en brukt styreenhet, men fortsatt ingen endring og blir ikke kvitt feilen. Så derfor kjøpte jeg enda en styreenhet i håp om at det kanskje var en feil på den første jeg kjøpte, men blir fortsatt ikke kvitt feilen når vi prøver å slette feilkoden. Er det noen som har vært borti samme problem som vet hva det kan være? Må eventuelt forsøke å reise litt lenger for å få den på et mercedes verksted hvis det ikke blir noen løsning! Takker for svar!
×
×
  • Create New...