Jump to content

Petterhm

Betalende medlem
  • Posts

    17
  • Joined

Petterhm's Achievements

0

Reputation

  1. Hei. Hvis dette er en 722.6 kasse er det verdt å sjekke dette: Jeg hadde litt samme symtomer på en 2005mod c klasse, og den ble helt fin etter denne operasjonen. Men først må du selfølgelig få testet olja i kassa for kjøleveske.
  2. Hei. Prøv å starte opp uten tuboen montert. Hvis toppakningen er problemet vil du da se olje som kommer ut av eksosmanifolden. Har opplevd det samme selv på en slik motor, da var det lekasje fra en stor oljekanal bakerst på blokka. Byttet toppakning og planslipte toppen så var problemet løst. Husk å få sjekket toppen for sprekker. Når toppen først er av koster det ikke så mye å få slipt ventiler og byttet tetninger heller, det kan være lurt.
  3. Jonas94: Er ikke en indre kant som simmeringen ligger mot nei. bmh300tdt: Må nok bytte ringen ja. Er like greit når du allerede har demontert. Denne koster ikke mye.
  4. Reimhjulet skrues av, så må bolten i midten skrues ut. Denne bør du ha en stor muttertrekker til, sitter gjerne med 200nm. Pass på at skivene til bolten blir lagt samme vei når du monterer, disse er viktig for låsingen av bolten. Deretter tersjer du ut tappen som sitter på veiva. Pass på at det ikke er slitespor etter simmering i tappen du tersjer ut, dette har jeg sett på flere slike. Løsningen da er å banke den nye simmeringen litt lengere inn slik at den tetter skikkelig. Pass på at du ikke banker den så langt inn at den kommer i konflikt med kjede osv.
  5. Hei! Har en s203 c220cdi 2005 modell chassinr: WDB2032081F620755 Denne har problemet med jaging på turtall under kjøring og noe rar giring til tider. Regner med det skyldes lockup. Tenker derfor å bytte solenoid og elektronikkplate i girkassen. Har søkt litt rundt og funnet denne siden: http://cobratransmission.com/index.php?main_page=index&cPath=1_988_990_1031_1040 Kan noen hjelpe meg med å finne riktige delenr til min bil? Ser blant annet det er to forskjellige elektronikkplater.. Takk på forhånd!
  6. Overskuddsoljen har nok rent ut luftinga på girkassen. Oljebehandlet hele bilen min under av samme grunn sist jeg byttet olje
  7. Kan være mellomakselforingen som er gåen. Legg deg under bilen å rykk litt opp og ned på mellomakslingen for å kjenne etter slakke.
  8. Blir det bilder snart? Er meget interessert i bilen
  9. Har du mulighet til å sende noen bilder? Mail: petterhmortensen(att)gmail
  10. Hei! Ønsker å kjøpe blått facelift skinn interiør til w124 sedan. Vet at dette kan være vanskelig å få tak i, men si ifra hvis du har eller vet om noen. takk
  11. Hei! Ønsker å kjøpe venstre baklykt til en 124 stasjonsvogn. Bilen har orginale lykter nå men venstre er knust. Er ikke så nøye på om det er orginale lykter eller ikke.
×
×
  • Create New...