Jump to content

Optimisten

Betalende medlem
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Optimisten

  1. Burde holde til både whiplash og middag i retur det, vil jeg tro [emoji23] Sent fra min SM-G950F via Tapatalk Jeg ble faktisk bilsyk når samboeren kjørte på Nürburgring i fjor. Den så jeg ikke komme..
  2. Bakgrunnsinfo: Etter en del års fraværende medlem, men ikke fraværende eier av Mercedes fant jeg ut at det kanskje var greit å bli medlem igjen! Jeg hadde tidligere en rød A-klasse som jeg var med på treffet på Gol i 2013 tror jeg, men pga huskjøp måtte bilen vekk. Etterhvert ble savnet etter A-klasse for stort, kjøpte meg en grå A180 bensin med automat, men fikk aldri godfølelsen som jeg hadde med den røde. Vurderte å gå over til noe annet, men så kom jeg over en GLA45 AMG på Dovre Bil. Noen dager senere var gjeldsbrevet signert, nøklene byttet hender. Godfølelsen var tilbake!
  3. Du får den til rundt 3500 kr på ebay, så med avgifter havner den på rundt 4500, pluss en time på verksted for å montere da. Jeg har planer om å kjøpe grillen selv når feriepengene kommer men jeg kommer nok til å montere den selv
  4. Du kan like godt bestille den på ebay, BOS skal ha nærmere 10 000 kr for den, sist jeg spurte.
  5. Legger ved noen bilder av Natt1Mai arrangementet i Skien
  6. Bilen er ikke solgt og vi har bestemt oss for å beholde den inntil videre. Vi har gjort litt mer siden sist faktisk, byttet strammeren til registerkjedet, dessverre er ulyden fra kjedet der fortsatt så vi må nok bytte kjedet til våren, lukter dyrt. Videre har vi fått tak i 20" som satt på bilen når den kom til Norge, til våren kommer de på med nye sommerdekk så dette blir bra! Eller så bruker vi bilen litt fra og til, har fått et problem med at den tapper seg for strøm hvis den står lenge, med morsomme feilmeldinger som forsvinner.
  7. Da har vi hatt bilen en måneds tid, knall fornøyd fortsatt, selv om det dukker opp noen morsomme feilmeldinger en gang i blant Har endelig byttet setebeltet på førersiden, det var veldig deilig, men SRS lampen kommer fortsatt tilbake etter å ha nullstilt den. Har bestilt to nye bærekuler foran da de er utslitt, er rundt 4000 km igjen til storservice - planen da er å bytte olje/filter/luftfilter/filter til servo/ABC, bytte bremseveske og også bytte strammeren til registerkjedet, etter at vi tok en motorflush og ny olje så har den roet seg litt ned. Vi kommer nok til å bruke vinteren på å gå igjennom det elektriske i bilen, særlig abs følere etc for det kommer feilmeldinger for det når vi starter bilen og slokner når vi kjører, sikkert blitt litt irr i kontakter etc. I august blir det en tur til Nürburgring
  8. Det kommer nye bilder, helt klart, desverre ser helga til å bli dårlig værmessig, så da får jeg nok ikke tatt flotte sommerbilder av bilen.. Gleder oss helt sykt til å hente den i morgen! Fikk litt blod på tann etter at jeg skaffet meg A-en:D
  9. A-Klassen har fått en storebror, Bilen er kjent for mange her fra før, vi snakker om denne: http://mbentusiastklubb.no/smf/index.php?topic=20924.0 Foreløpige planer: Ordne noen få rustbobler, samt lakkslipp i hjulbuene bak. Bytte en bærekule eller to foran, samt endeledd. Solid vask og polering KOSE SEG!!
  10. Prisene burde kanskje gjennomgås, helt enig. Skjønte ikke helt poenget med 4-3-2-1 plass på W124 klassen, og bare 2-1 plass på "øvrig" som tilsynelatende var en litt større klasse! Burde være 3-2-1 på alle er min mening, og kanskje skille 4x4 modellene fra de andre.
  11. Som nykommer ble jeg overrasket over hvor "dødt" det var med aktiviteter på dagen, dvs utstilling og så årsmøte og så cruising (som ikke ble noe av) og til slutt gallamiddag, dagen gikk fort, det er ikke det, men jeg synes det hadde vært greit med en scene eller noe hvor man kanskje presenterer bilene sine, kommer med noen konkurranser underveis osv. Det blir litt stusselig å bare plassere bilene på plass, og deretter gå hvert til sitt, for oss som var nye ble det rett og slett mye vandring rundt på plassen på maffå, ble litt lite action. En annen ting som kanskje kunne vært lurt er å inkludere publikum utenfra mer, kanskje de kunne stemt på bilene de også?
  12. Da kjører vi fra Porsgrunn om en halvannen time
  13. Skal på første service på onsdag, regner med de fixer det da? Får ta det opp med verkstedet..
  14. Takker Blir moro med to røde A på treff:D
  15. Så vidt meg bekjent så er det vel kun 250 sport som har røde calippere originalt, så jeg tok å malte de selv. Det koster deg en hundrelapp i calipper maling på Biltema samt to pensler, en stor og en tynn samt litt maskeringsteip. Så er det bare å sette på favorittmusikken og forvandle calipperene til noen fargerike noen:)) Har nå kjørt på fantete bygdeveier ++++ og kan si at det ikke er noe problem å kjøre 20" på a klassen.. Men jeg skal bytte Hankook dekkene til noe mindre støyfullt..
  16. Overhodet ikke noe problem, kan bytte foringer til og med med sånne åpninger Felgene er i alle fall usedvanlig enkle å holde rene, det er fint. Har kjørt noen mil nå og er veldig fornøyd, hjulopphenget gjør en såpass god jobb at den demper det meste av slag tross minimalt med gummi Men senk blir det nok ikke, jeg bor for usentralt til og er red jeg hadde sponset lakknæringen bra til
  17. Det ble stivt, men ikke verre enn at det går For å være ærlig, merket ikke sååå stor forskjell fra originale 18', bortsett fra litt mer støy. Er bare å kjøre forsiktig i hull osv Er kanonfornøyd selv, blir spennende å ta turen til Gol med de om noen uker, da kan jeg si bedre hvordan det fungerer med 20'. Forøvrig er pakka kjøpt på Dekkspesialisten i Porsgrunn.
  18. Jeg har oppgradert bilen en liten smule, satte på 20' Vossen kopi felger, synes de kler bilen veldig godt:) Bildene er forøvrig tatt på Natt1Mai arrangement i Fritidsparken i Skien, hadde en lapp i frontruta med logoen til MB entusiastklubb for å reklamere litt for klubben. Fikk masse positive tilbakemeldinger på bilen, og var mange andre bra biler utstilt!
  19. Da har jeg meldt meg på mitt først biltreff og første Mercedes treff:) Blir moro å ta med A-en på tur:)
  20. Prikk lik min med samme felger på vinterdekkene jo:D Eneste er at jeg ikkke har soltak
  21. 10 200 kr får de i allefall ikke av meg... Men jeg fant en på ebay som selger grillen til 3800 kr, grillen er knall tøff på denne altså!
  22. Vanvittig fin, kan jeg spørre hvor mye det kostet? vurderer å gjøre det samme på min:)
  23. Tror felgstørrelsen uansett avhenger av hva slags type felger det er snakk om, Er de veldig åpne risikerer en jo at bremseskivene ser ut som små desserttallerkner, og det liker jeg ikke. Har man mere eikede felger slik AMG felgene på "kjipern" modellene er så ser 18" faktisk litt lite ut. Hva slags dekk har folk på vinterdekkene? Jeg har Nokian Hakkapelitta R tror jeg, fantastisk gode dekk, men de støyer noe helt sinnsykt til å være piggfrie. Har Nokian på sommerdekka også, men bilen ble levert med vinterdekka på så vet ikke helt hvordan støynivået er på de..
×
×
  • Create New...