Jump to content

Johans

Members
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

Johans's Achievements

0

Reputation

  1. Hei! Har idag en W212 350 CDI, V6. Det er vel en kjensgjerning at dieselen i Norge ikke smører dieselpumpene i bilene våre tilstrekkelig. Hva bruker dere for tilsetningsstoff i dieselen i bilene deres??
  2. Heia! Har en S212 350 CDI 11-modell. Må jeg ha av støtfangeren for å bytte parkeringssensorer bak? Noen som vet, noen som har gjort dette før? Har feil på nr 7 og nr 10. Dette er vissnok begge ytre bak.
  3. Sjekk med Optituning Norge, Trondheim. Anbefales.
  4. Kun EN boks på hver side. Den styrer vel begge funksjonene.
  5. Har prøvd å bytte ballastene fra ene til andre siden. Den NYE vil ikke lyse på fjærnlys (kun nærlys) uansett hvilken side jeg bytter den til. Den gamle lyser både på fjærn og nær uansett hvilken side den står på.
  6. Joda, jeg vet d. Spørsmålet mitt var om denne enheten må kodes av STAR før den skal kunne fungere som den skal, når den er nymontert i bilen.
  7. Heisann! Som overskrifta sier så lurer jeg på om en helt ny ballast til hovedlykta mi må kodes av originalt STAR-utstyr for å virke? Jeg har altså kjøpt ny ballast på nettet og får lys i nærlys. Men jeg får ikke åpnet spjeldet slik at jeg får langlys. Må ballasten kodes for å åpne dette spjeldet? Noen som VET? :shock:
  8. Er det noen som har fått av glassene på denne modellen? Jeg har hatt de av på en S211 04-modell, brukte hårføner for å få limet til å slippe taket. På S212 virker det som om det er brukt et helt annet lim.. I tillegg er det noen stifter som må løsnes på S212. Lurer bare på om det er mulig å få glassene av... :shock: Bakgrunnen er at jeg vil bytte reflektorene på Bi-Xenon.. Nærlysene.
  9. Heisann! Har mista nærlys venstre side. Bytta pære (Bi-Xenon), men ikno forskjell. Får opp feilmelding i STAR: B162A15 Nærlys til venstre har funksjonsfeil. Det foreligger en kortslutning til plus eller en afbrytelse. Mitt spørsmål blir; Hvor finner jeg koplingsskjema over frontlykter/lysrele? Finner jeg dette i WIS? Eventuelt HVOR? Takk for seriøse svar!
  10. Oki, så det er forklaringen! Takker for info!! Greitt at æ slæpp å investere i dyre sensorer ved felgbytte..
  11. Heisann. Nei, har ikke sjekket inni dekket, men jeg fikk feilmelding om lite luft i dekkene. Måtte sjekke lufttrykket. Rart at jeg skulle få ei slik feilmelding dersom det ikke var sensorer i dekkene...
  12. Den har sensorer til dekktrykk.. Men hva er delenummer? Noen som vet? Min EPC kan ikke hjelpe meg...
  13. Heisann! Noen som kan hjelpe meg med delenummer til lufttrykksensor til min WDD2122931A377472? Er de identiske til alle 4 hjulene? På forhånd tusen takk! :D
  14. Kjempekjekt m hjelp! Tusen takk!!
  15. Hei. Kan noen hjelpe meg med delenummer til termostat/termostathus til min S212 350 CDI? Gjelder WDD2122931A377472 Tror jeg har deler av nummeret og at jeg mangler de to siffrene som skjules bak x'er. Wahler A642 200 xx 15 x'ene er fjernet på termostathuset i bilen min. Anyone?? På forhånd takk!!
×
×
  • Create New...