Jump to content

zerex

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zerex

  1. Spørs om du har brukt rett fres, mener å huske at det var noe som var merket feil på et dysefrese-sett.. Jeg plagdes også med å få det tett, brukte da fresen(vinklet) som "skulle være" til cdi ifølge lappen på settet. Så leste jeg en plass at det skulle brukes fres med _flat_ skjær, da ble det tett.. Kan være det er feil, men funket for meg..
  2. Kjøpte hos haagen.no , med ledningsnett. Svært grei pris, og helt kurrant å montere selv. Er vel kanskje ikke orginalt, men funker fjell. Eneste er at har ikke kodet det inn, så må gjerne slå av parksensor når det skal rygges, men 1 trykk på en knapp iblandt er til å leve med.
  3. Ettermonterte hengerfeste på vår w212 e200. Monterte ikke ekstra kjølevifte etc. Har gått helt fint, kjørte ca 200+mil med campingvogn i sommer uten problem.
  4. Hvor mye kosta det? Regner med det passer på Command APS også som jeg har i min 212 Jeg har gjort dette på 212 og 207,med comand NTG 4 og Ntg4,5 veldig lett egentlig med uorginalt kamera, funker som bare det. Det som tar lengst tid er å ta av deksler o.l. Har dessverre ikke gjort dette på noe annet enn Comand Det er de grønne kontaktene man skal bruke 212 kamera, har forresten 2 stk liggende hvis noen trenger Jeg har ikke 2 sånne grønne. Har 1 grønn, men med 4 pin inni. Så den vanlige fakra(?) Kabelen passer ikke. Har heller ikke menyen for å aktivere kameraet.
  5. Var en boks i ledningssettet, altså koblet på. Men er bare en sikring mener jeg. På orginalt, kobles det rett til headuniten? Hvordan farge skal det inn på evt? Hadde vært fint å visst hvilke inputs de forskjeliige fargene er.
  6. Lurer på om noen har tips/råd eller erfaring med å ettermontere ryggekamera på w212?. Leste litt rundt å fant ut at det skulle være en grei skuring, så bestillte ettermarkedskamera via ebay. Som visst skulle passe til denne bilen. Fikk kameraet, å skulle montere det her om dagen. Først prøvde å aktivere ryggekamera via engineering-menyen. Men der var det ingen meny for det. Og på baksiden av headunited var det ingen kontakter som passet!. Var en grønn ledig, som jeg forstod skulle brukes, men det er sånn 4pins kontakt. Ryggrkameraet har sånn rund fakra-greier. MÅ jeg kanskje ha en slags modul? Eller er det umulig siden jeg ikke har noe meny for å aktivere? Har en ngt4.5 (1cd) står det på den. Ikke command greia.
  7. Burde vel kanskje nevnt det er snakk om en 200cdi, altså diesel ja... Vet ikke om jeg bare innbiller meg den tikkingen til tider, eller om den virkelig er der. Kan virke som at den er der noen ganger, mens andre ganger ikke.. Da etter å stått over natta/ 1 dag... Men må vel ta den inn for en sjekk etterhvert.
  8. Har kjøpt en w212 e200 2013mod. Har lest endel om problemer med kamkjede/drev. Mener det er en "unormal" tikking ved kald motor, slm jeg har forstått er et faresymptom. Var i kontakt med merkeforhandler for å få servicehistorikk men det hadde de ikke lov å gi ut, men han gikk inn å sjekket når kamkjede var byttet sist, det var på ca 80.000km. Nå er bilen gått 316.000km så vil tro det er dags for bytte igjen. Bilen er tidligere taxi-kjørt med alle service hos merkeforhandler, kjøpte bilen via en forhandøer som solgte bilen for kunde, så uten garanti. Så lurer på om noen har fått byttet regkjede, muligens med kamdrev å ikke blitt dekket av garanti, og evt hvilken kostnad det er snakk om?.. Kjedelig at det skal være et problem... er det noen lettvindt måte å sjekke om det faktisk trengs bytte? Uten å demontere halve motoren..
  9. Skal ringe bos å høre imorgen.. Kan vel ikke ta lange tiden å programmere inn...?
  10. Kan det være den lille boksen som står bak høyre frontlykt(sett forfra), med en + (rød)kabel som er festet med 10mm mutter i releet/boksen. Og en plugg med diverse andre ledninger.. Står på siden av dempertårnet på en måte.. Men er slett ikke sikker........
  11. Nei. Men var det samme med kun 1 ny dyse. Skal vel ikke gå så urent med 1 som ikke er programert inn. Ser noen modeller trenger programmering og noen ikke. Er en w211 e220cdi 03mod.. Og cdi 1, cdi 2, cdi 3... hva er hva?
  12. Har et problem etter jeg byttet dyser. Skulle i utgangspunktet bare skifte tetteringer, men den gikk ikke rent etter det. Har nå skiftet alle 4 dysene, men ikke noe forskjell. Har hatt av innsug + egr å renset dette, var bra kokset. Men ennå ingen forskjell. Ryker en del både på tomgang og pådrag. Kommer en voldsom klakkelyd ved pådrag. Har sjekket det meste! Hjelp?
  13. byttet alle dysene, men går ennå ikke rent. hmmm kjørte en tur med live data diagnose, ser at motor/ventilene i innsuget ikke beveger seg, står på 0%. men får ingen feilmeldinger. Er et tykt lag med sot/koks i innsuget, har renset egr opplegget men ingen forskjell. må vel ta innsuget å. men første sekundene etter oppstart er den fin, men så er det som om noe slår inn så begynner den å bli litt ujevn.. ved pådrag merkes også tikke-lyd.. ganske kraftig sådan..
  14. hatt av toppen på alle.. ser bra ut. men venter på nye dyser nå, så får se om det blir noe forskjell.. Hva var problemet hos deg?
  15. Bilen er i nødmodus, og får feilmelding; y100/1 right charge pressure positioner, står wire kortsluttet til jord, bare på engelsk da.. er det til elektronikken på turboen? Har lest om noen som har reparert det selv. Må vel ha ny turbo, hvis det ikke lar seg reparere selv. For elektronikken er vel ikke å få tak i... Rart det ble sånn plutselig etter dysebytte...
  16. Da starter bilen igjen, etter bytte av en dyse. Viste seg å være en liten skål-formet ting som var knust på ene dysen. Sikkert havnet litt skjevt ved montering. Startet værtfall greit etter dysebytte, bestillt hos bos til blodpris pga kort leveringstid. Meeen, bilen går ikke skikkelig. Kommer litt sortrøyk ved tomgang, og en god sky ved gasspådrag. Merker også bilen rister litt med det samme kjører. Og blir regelrett dau etter en stund, som om den ikke reagerer på gasspedalen, og går iallefall ikke over 3000rpm, nødmodus?.. Får ingen varsel, motorlys etc.. Venter på diagnoseapparat, Icarsoft 980 elns, erfaring med det?.. Så får se om det kommer noen feilkoder. Men sånn generelt, hva kan forårsake problemene?.. kan det være nok å kode nye dysen til ecu?.. Turboslanger etc er hele, ettersom jeg fant ut.. Rart den ble sånn etter bytte av tetteringer+1 dyse...
  17. Hvor kan man få tak i injectordyse til mb e-class 220 cdi. 150hk 2003mod raskest mulig?.. Noen i norge som kan ha på lager? Trenger fort.... Gjerne brukt/overhalt..
  18. Noen som har dyse liggende? Til W211 220cdi 150hk. 03mod.. Trenger egentlig bare en liten skål i toppen av dysa, men finner ikke sånt på nett... må vel bare kjøpe hele dysa... HASTER...
  19. Hadde det koblet fra over natta.. hjalp ikke...
  20. Startet med at jeg byttet dysetettninger, måtte ha av toppen av dysa for å få den opp med rett verktøy. Så jeg startet opp, synes ikke den gikk helt bra etter. Tenkte jeg kunne prøve å ta ut ledningen av en å en dyse å se hvem som fusket. Nappet av en, så stoppet motor.. Og etter det vil den ikke starte??.. Fant etterhvert ut at et av lokkene/toppene på en dyse ikke satt skikkelig på. Men får jo ikke start nå.!.. Kan det være lagret en feilkode som gjør at den ikke starter?. Haster litt...
  21. Ligner på denne, men mener min ser liiiitt annerledes ut... men samme prinsipp med kula... http://www.ebay.com/itm/2004-MERCEDES-W211-E320-E500-CL500-FRONT-LEFT-UPPER-CONTROL-ARM-2203331301-01-/321061408603?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ac0c04f5b&vxp=mtr
  22. Naglet fast i innerskjerm ? Ser da ut som selve armen er skrudd fast, altså der di 2 delene er fast i skjermen/ramma.. ser værtfall 1 skrue på hver side der.. ser ikke hvordan selve armen kan være naglet fast da det er bevegelse i den... om du mener der kula er så er det ingen nagler der heller... Skal se om jeg får tatt bilde imorgen.. Har værtfall bestillt 2 nye upper control arm... så skifter hele "V"' inkl. kule på begge sider... Kan jo tenkes at indre foring også er litt slitt på høyresiden der det er mulig og bytte bare kula... Så skifter alt..
  23. Hm, mener det ikke er noe nagler heller... og bærearmen er "lukket" over/rundt der kulen sitter, så må evt kutte opp sidene for å få ut kulen, og sveise den igjen etterpå.. Så er nok ikke meningen det skal gå ann å skifte kun kulen på den armen..
  24. Skal kjøpe litt deler til bilen.. Men ser at, på venstre siden framme er det ikke mulig og bytte bare kulen, mens på høyre siden er den skrudd fast i bærearmen !?? Har sett litt rundt på nettet, og kun funnet bærearmer der det er skrudd... Bilen er en 2003 modell w211.. Mulig det er orginalt på venstre siden, mens høyre siden er byttet/oppgradert i senere tid ?... Noen som har byttet hele øvre bærearm? og har erfaringer ?.., ser ikke ut som det er allverdens jobb.. men så litt trangt ut i motorrommet...
×
×
  • Create New...