Jump to content

Svebus

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Svebus's Achievements

0

Reputation

  1. Svebus

    GLC

    Da ble det svart tak foliert av Scandinano, som er absolutt og anbefale med bra kundeoppfølging og godt utført håndtverk.
  2. Svebus

    GLC

    Takker. Vedrørende folie, noen som har erfaring med ABM på Hamar? Har sjekket ut Scandinano de virker proffe, men bor ett stykke unna.
  3. Svebus

    GLC

    Takker, vurderes også svart folie på tak. Noen som kan gi noen tips om flinke folk i det faget i Hedmark/Akershus eller Oslo.
  4. Svebus

    GLC

    Da er man klar for noen år med GLC etter og hatt S212 i nærmere 5 år.
  5. Pris ca 300 000,-. Felgene selges ikke utenom bilen, men du kan kjøpe bilen så får du de med
  6. Blir til salgs i februar, godt vedlikeholdt og nyservet.
  7. Beklager sent svar og takk for tilbakemeldinger . Felgene er 8,5"/9,5" x 19" med dekk 245/35 foran og 275/30 bak og jeg synes de er helt ok og kjøre på. Merker ikke noe forskjell fra vinter (18" AMG) til sommerdekk, dekkene som er Nexen 8000 er også veldig retningstabile og bilen sporer ikke med dette oppsettet. Noe jeg opplevde med Dunlop SportMaxx. Personlig så liker jeg også disse meget godt, synes det gjør seg med litt mørkere felger på hvit bil.
  8. Vurderes solgt pga overgang til GLC. Bilen er en 2011 200CDI med mye riktig utstyr. Panorama tak, Webasto, Comand m/Harman Kardon, hengerfeste, sort AMG interiør. Km 143000. Nylig vært på service med frontruteskift på Mercedes. Full servicehistorikk Meecedes.
  9. Kan trygt anbefale en 200cdi. Har ikke prøvd 220cdi i S212 men i forhold til den gamle S211 220cdi synes jeg ikke det er noe merkbar forskjell, men merker nok forskjell hvis du henger noe bak. Ved forbikjøringer og ellers akslerasjon i fart synes jeg den er forholdsvis kvikk tatt hesteantallet i betraktning. Bilen i seg selv er en drøm og kjøre, stor forskjell fra S211. Selv med AMG pakke og 19" flyter den fint over både mindre og større dumper, som det er nok av langs norske veger.
  10. Takker Men merker att man må lide for skjønnheten på norske veger med hjulspor og hull, 19" er stumpete. Nesten så jeg vurderer og gå ned til 18" på sommerhjula også.
  11. Har faktisk helt maken (ligger her inne den også) og er kjempefornøyd. Beste bilen som har vært i min garasje så langt. Ble imponert over motor (har også 200), i forhold til den gamle 211'en med 220CDI føles det nesten som det er mer krefter i denne.
  12. Svebus

    Min S212

    Noen utebilder av 212'en
×
×
  • Create New...