Jump to content

Krokky

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Krokky's Achievements

0

Reputation

  1. Det er borte lyset i de 3 hjula for viftehastighet,temp og hvor luften dirigeres over consollen. Er det egen sikring eller pære bak der? Ml 270cdi 2000m
  2. Er det mange moduler can bussen er innom? Det er kanskje en ved sikring/rele ved passajer føtter?
  3. Hvor er 12v inn power til esp modulen. Det er 7 litt større pinner og tykkere ledninger. Noen som har diagram wiring med farger. 2000m ml. Modulen som er i motorrommet bak sikringene.
  4. Har skiftet den modulen. Fikk tak i en med helt samme tallnummer.
  5. Ja. Har sjekket den modulen. Er dog usikker på hvor power går inn på den. Men hadde 12v på 2 røde der mot jord. Can- bus er en commkabel som går forbi flere slike moduler det da? Tror eg må sjekke med verkstedet her om de har Star diagnose. Det har eg lest er bra. Finner den modulen så finner den også feilen. Men skjønner. Takk
  6. Har vært slik i flere år. Hos tidligere eier også. Så vet ikkje når. Den har gått gjennom Eu kontroll før men ikkje nå.Skal skifte batteri også nå til helt nytt.
  7. Har også skiftet den yaw sensoren. Men må en kjøre endel i 2 uker da for og få resatt feilen. Dersom det er denne da. Har skiftet det meste av det andre nevnt her.
  8. Har en 2000m Mercedes ML 270cdi. Har hatt en Bas/esp pære lysende en tid. Kjøpte da icarsoft MB v2.0. Men får ikkje kontakt med esp modulen. Tror den har spenning. Har skiftet den. Også skiftet bremsebryter,accselerator sensor i midtconsoll. Hadde vært lettere dersom eg hadde fått kontakt med controll modulen. Esp bryteren fungerer ikkje mot den pæren/symbol med esp off. Vet noen om V2.o virker på 2000m av denne biltype? Eller forslag om hva feilen er.
×
×
  • Create New...