Jump to content

Ole Johan Pettersen

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Ole Johan Pettersen's Achievements

0

Reputation

  1. . Har en 500 sl 1996 mod. Batteriet var flatt når jeg skulle starte og koblet da til en batterilader med boost. Når jeg da vridde om nøkkelen så hørte jeg ett klikk under panser.Lyden av ett releet eller en sikring som gikk. Problemet er nå at jeg ikke får opp taket og knappen for å kjøre ned veltebøylen lyser konstant. Knappen som åpner og lukker taket har fått et mye sterkere lys enn tidligere. (knall rødt) Har sjekket alle sikringer og de er ok. Er det noen på dette forumet som har en anelse over hva det kan være som er feil?
  2. Hei. Har en 500 sl 1996 mod. Batteriet var flatt når jeg skulle starte og koblet da til en batterilader med boost. Når jeg da vridde om nøkkelen så hørte jeg ett klikk under panser.Lyden av ett releet eller en sikring som gikk. Problemet er nå at jeg ikke får opp taket og knappen for å kjøre ned veltebøylen lyser konstant. Knappen som åpner og lukker taket har fått et mye sterkere lys enn tidligere. (knall rødt) Har sjekket alle sikringer og de er ok. Er det noen på dette forumet som har en anelse over hva det kan være som er feil?
  3. Hei. Har en 500 sl 1996 mod. Batteriet var flatt når jeg skulle starte og koblet da til en batterilader med boost. Når jeg da vridde om nøkkelen så hørte jeg ett klikk under panser.Lyden av ett releet eller en sikring som gikk. Problemet er nå at jeg ikke får opp taket og knappen for å kjøre ned veltebøylen lyser konstant. Knappen som åpner og lukker taket har fått et mye sterkere lys enn tidligere. (knall rødt) Har sjekket alle sikringer og de er ok. Er det noen på dette forumet som har en anelse over hva det kan være som er feil?
×
×
  • Create New...