Jump to content

Tusseladd87

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tusseladd87's Achievements

0

Reputation

  1. Hei. Var ute å kjørte heromdagen, plutselig merka jeg at bilen var i nødmodus og temperaturem var da på max, altså stopper rett før rødt, så ingen varsel eller pip i display. Jeg stopper bilen, temperaturen synker til 80 på 5 sek, så skyter den fart opp igjrn til 110/120. Deretter detter til 40. Lot bilen stå i 1 time og kjørte hjem uten problemer, etter dette har dette skjedd to ganger til, det er nok kjølevæske og det blåser varmt i varmeapparatet hele tiden, så bilen koker jo ikke. Ser også når jeg starter den så kan temperaturen bare gå rett til 80 på 20 sek, eller bli på 40, kommer ann på hva den føler for. Noen med peil?
  2. Hei! Ingen antydning til fukt på disse plassene. Det var dette jeg var redd for men siden det ikke er fukt har jeg utelukka det per nå Satte på lader i 2 timer, tok av polene da for å lade batteriet. Setter polene tilbake, alt er helt dødt. Setter så på laderen på bilen når alt er kobla til, men fortsatt like dødt. Alt er svart. Kommer ett lite blink i baklysa også hører jeg at vindusheisen på førerdøra gjør ett lite nøkk oppover.
  3. Hei! Har en 14 mod w212 200CDI med avtagbart hengerfeste der kontakten sitter i kroken, følgende er problemet... Var ute å kjørte en tur idag til mårran, da kom det plutselig opp at lys/bremselys og blinklys på henger ikke fungerer, jeg hadde IKKE henger etter bilen da. Dette var ved 09:00 tiden. Har regna jamt siden igårkveld men hengerkontakt ser tørr ut da lokket er inntakt Nå kl 17:00 skulle jeg ut å kjøre igjen, vridde om tenninga og alt av lamper bare blinka, og ett pip ved tenning mot ON. Slo av og på tenning ettpar ganger med samme problem, da jeg slo av tenning igjeb lyste alt som om tenning var på helt til jeg tok ut nøkkelen. Noen som kan ha en ide om hva dette kan være? Evt en fix?
×
×
  • Create New...