Jump to content

Johan

Members
  • Posts

    735
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Johan

  1. Har tidligere hatt en A170 CDI og synes det er en ganske grei bil egentlig. Er snakk om en nummer to bil som vi kan fikse litt på og bare kose oss med. Se der ja. Skal sies at hadde nok prutet noe før et evt kjøp, men i følge autoscout ser det ut som jeg isåfall burde prute mye på prisen..
  2. Hei dere! Lenge siden jeg har postet noe her, men ønsker å høre deres synspunkt på noe. Har fått tilbud om å kjøpe en W168 A210 Evolution lang utgave til en pris på rundt 30k. Den er akkurat EU-godkjent, men har en god del rust på bakskjermer og på bakdører i tilknytning til bakskjermer. Den har overskredet service med 700 km, og siste service var for 10 år siden. Slik som jeg forstår er det ikke mange igjen av denne i Norge. Er dette å samle på, og hva bør jeg eventuelt se ekstra godt etter? Noen meninger eller synspunkter rundt dette?
  3. Noen som har noen som helst formening om denne her? http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=42141317 Kan den være noe å ''satse'' på, eller er den bare skrap? Ønsker innspill
  4. Dette er den råeste S210en jeg vet om. Vil haa!
  5. Får så lyst på 190 av å se på nydetailet bil... Utrolig fin denne her! :D
  6. Får så lyst på 190 av å se på nydetailet bil... Utrolig fin denne her! :D
  7. Har bilen vært på shine hos Bernhard? Bilder?
  8. Jeg har selv en Meguiars vaskehanske og er fornøyd med den. Nå er bilen min nyshinet og jeg har derfor gått over til en splitter ny i saue-ull, for å skåne lakken mest mulig! Tror Meguiars sin skal funke bra, poenget er at det må ligge minst mulig ''drit'' på lakken før du tar håndvasken, det er det som lager riper!
  9. Møtte jeg ja! Utrolig fet bil med utrolig fete felger!
  10. ¨ Xenon er aldri lovlig i lamper som ikke er laget for det. Da såå! Får vell huske og plukke det ut før EU-kontrollen jeg daa..
  11. Trodde xenon var lovlig i fjernlys jeg?....
  12. Her kan du lese komplett hva du trenger, hvordan og fremgangsmåter! God lesning (husk, det er flere sider! )
  13. Ser fram til å høre om holdbarheten på Divine! Bra jobba
  14. Jeg øvelseskjører nå med både manuell og automat omhverandre, og har ingen problemer med det. Kan nevnes at jeg er over gjennomsnittet gira på å kjøre da, men uansett
  15. Er enig i at hvitt er fint, men her synes jeg det brun var hakket penere, og kona har nok rett; det er enklere å holde rent med små barn!
  16. Johan

    R172 SLK

    Før eller etter shine? EDIT: Så bildet ditt på facebook, og at ripefritt ikke var avtalen! Snerten bil!
  17. Johan

    CLA

    Dette er min nye drømmebil! Nå skal sparekontoen vokse jevnt og trutt!
×
×
  • Create New...